A tészta keverését, nyújtását majd formára szaggatását követően bő olajban sütötte, végül porcukorral és baracklekvárral ízesítette. Az aranybarnára pirult pampuskákat ezután barátnőivel közösen, a régi idők emlékeivel fűszerezve fogyasztották.
Mindennapi munkám s néha egy kicsit több, a teljesség igénye nélkül. Minden jog fenntartva!
2018. február 7., szerda
Friss farsangi fánk
A farsangi időszak hagyományos édessége a fánk. Készítésébe Kepes Lászlóné Marika néni engedett betekintést Boldogon.
A tészta keverését, nyújtását majd formára szaggatását követően bő olajban sütötte, végül porcukorral és baracklekvárral ízesítette. Az aranybarnára pirult pampuskákat ezután barátnőivel közösen, a régi idők emlékeivel fűszerezve fogyasztották.
A tészta keverését, nyújtását majd formára szaggatását követően bő olajban sütötte, végül porcukorral és baracklekvárral ízesítette. Az aranybarnára pirult pampuskákat ezután barátnőivel közösen, a régi idők emlékeivel fűszerezve fogyasztották.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése